راهنمای گام به گام ثبت نام پذیرفته شدگان 1400

به نام آنکه جان را فکرت آموخت

سال تحصیلی 1400 موسسه آموزش عالی الکترونیکی برخط

با سلام

ضمن عرض تبریک به دانشجویان محترم جدیدالورود به مناسبت قبولی شما در پذیرش کنکور ارشد سال 1400 و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما و ابراز خوشنودی از اینکه موسسه آموزش عالی برخط را به عنوان محل تحصیل دوره تحصیلات تکمیلی خود انتخاب نموده اید، راهنمای گام به گام ثبت نام در این موسسه به شرح ذیل به اطلاع می رسد.

به اطلاع پذیرفته شدگان عزیز می رساند

ثبت نام الکترونیکی از مورخ  1400/07/29  الی 1400/08/01 و انتخاب واحد از مورخ  1400/08/03 الی 1400/08/06 همچنین شروع کلاسها از شنبه 1400/08/08 می باشد.

کلیه فرایند ثبت نام  به صورت الکترونیکی انجام می شود و نیاز به حضور افراد در موسسه نمی باشد.

مرحله اول: ثبت نام الکترونیکی

گام اول : مطالعه مطالب مندرج در سایت

کلیه مطالب مربوط به آشنایی با موسسه، نحوه تحصیل در فضای الکترونیکی، فرایند و ابزارهای موجود تحصیلی و دوره های آموزشی در بخشهای مختلف سایت دانشگاه قابل مشاهده می باشد،

گام دوم : ورود به سامانه و تکمیل فرم ثبت نام الکترونیکی

با استفاده از شماره داوطلبی  و کدملی نسبت به ورود و  تکمیل اطلاعات خود در سیستم ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایید.

پذیرفته شدگان برای ورود به سامانه باید گزینه دانشجوی پذیرفته شده می باشم را در صفحه ورود فعال نمائید . مانند تصویر پیوستی

بعد از ورود به سامانه از منوی

سیستم جامع مدیریت آموزش

واحد تعاریف

پذیرفته شدگان

تکمیل ثبت نام پذیرفته شدگان

را کلیک نمائید تا فرم برای شما باز گردد و کلیه آیتم های لازم را ( از قبیل آدرس شماره تلفن همراه و ثابت و ...) تکمیل و یا ویرایش نمائید . مطابق عکس زیر باکس های قابل ویرایش را تکمیل کنید .

شماره دانشجویی شما در فرم ذیل مشخص شده است . نسبت به یادداشت آن اقدام بفرمائید. تا بعد از تایید اطلاعات ارسالی شما توسط مدیر سامانه بتوانید با این شماره بعنوان نام کاربری وارد پروفایل دانشجویی خود بشوید.( شماره تلفن همراه بصورت کامل با صفر و همچنین آدرس ایمیل حتما وارد شود تا در آینده اگر نیاز به بازیابی رمز عبور پیدا کردید به مشکل بر نخورید)

مدارک لازم را از انتهای فرم گزینه تکمیل پرونده الکترونیک  را کلیک تا فرم مربوطه را مشاهده و مدارک خواسته شده را بارگذاری نمائید.

توجه: بارگذاری مدارک با کامپیوتر انجام شود

فرم تکمیل پرونده الکترونیک

مدارک لازم جهت بارگذاری در سامانه ثبت نام الکترونیکی:کلیه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام الکترونیکی به شرح زیر میباشد:

• تصویر عکس پرسنلی 4*3
  • تصویر کارت ملی
  • تصویر کلیه صفحات شناسنامه
  • تصویر کارت پایان خدمت ( ویژه آقایان)
  • تصویر دانشنامه  یا گواهی موقت مقطع دوره کارشناسی (در صورت آماده نبودن گواهی موقت، فرم معدل فارغ التحصیلی مهر و امضا شده توسط دانشگاه دوره کارشناسی و یاگواهی مبنی بر اعلام فارغ التحصیلی از دانشگاه مربوطه(دریافت فرم معدل) .
  • ریز نمرات دوره کارشناسی ( جهت تعیین دروس جبرانی افرادی که در رشته غیر مرتبط پذیرفته شده اند)
  • آندسته از پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 1400/07/30 فارغ التحصیل می شوند باید فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر را تکمیل و اصل امضا شده و دارای اثر انگشت را به آدرس پستی موسسه ارسال نمایند. ( دریافت فرم )

تذکر مهم: پذیرفته شدگان گرامی دقت فرمایند که پس از تکمیل فرم ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک در بخش الصاق مدارک ، فرم تکمیل اطلاعات را ثبت نمائید تا کارشناس  سامانه بعد از بررسی و تایید اطلاعات شما ، شماره دانشجویی که در فرم اطلاعات  قید شده است را فعال می نماید و توسط پیامک به شما اطلاع داده می شود  تا بتوانید با کاربری دانشجو وارد پروفایل خود شوید و انتخاب واحد خود را طبق برنامه موجود در تقویم آموزشی انجام دهید .

توجه داشته باشید : هنگام ورورد با شماره دانشجویی ، باید تیک گزینه دانشجوی پذیرفته شده می باشم را غیر فعال کنید.

گام سوم : پرداخت شهریه ( مشاهده جدول شهریه دانشجویی )

بعد از بارگذاری اطلاعات ، اقدام به پرداخت مبلغ  15/000/000 ریال بابت شهریه ثابت  ثبت نام ترم اول  نمائید .شهریه ثابت خود را به یکی از روش های زیر پرداخت و فیش واریزی را به شماره 09169963400 واتس اپ بفرمایید تا شماره دانشجویی شما توسط کارشناس مربوطه فعال شود.

۱)شماره کارت: 6104337759885237 ۲)شبا: IR690120000000005915814387

از آن پس میتوانید با شماره دانشجویی بعنوان نام کاربری و شماره ملی بعنوان رمز ورود به پروفایل خود وارد شوید و پرداخت های آتی شما از درگاه پرداخت الکترونیکی موسسه خواهد بود.

توجه : تکمیل ثبت نام و اجازه انتخاب واحد منوط به پرداخت اینترنتی شهریه و دریافت شناسه پرداخت از سامانه پرداخت اینترنتی می باشد.

کلیه مراحل ثبت نام با پست الکترونیکی شما انجام خواهد شد، لطفا هنگام تکمیل فرم از پست الکترونیکی(email) و شماره تلفن همراه معتبر و شخصی استفاده نمایید.

جهت اطلاع از دروس ارائه شده برای ترم اول به صفحه تقویم آموزشی سایت مراجعه بفرماید ( مشاهده صفحه تقویم آموزشی )

زمان انتخاب واحد 3 الی 6 آبان 1400 می باشد .

مرحله دوم : ارائه اصل مدارک

اصل مدارک خواسته شده را به آدرس پستی موسسه ارسال بفرماید.آدرس : زیتون کارمندی خیابان وطن نبش خیابان جهانگیری پلاک 10 کد پستی :6164613345 صندوق پستی : 616379421

• اصل دانشنامه یا گواهی مقطع کارشناسی ( در صورت آماده نبودن گواهی موقت، فرم معدل فارغ التحصیلی مهر و امضا شده توسط دانشگاه دوره کارشناسی و یاگواهی مبنی بر اعلام فارغ التحصیلی از دانشگاه مربوطه)
  • دانشجویانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته هستند می بایستی اصل دانشنامه / گواهی موقت خودکه معدل در آن قید شده باشد را نیز ارائه نمایند لازم به ذکر است در صورت عدم قید معدل در مدرک دوره کارشناسی ارائه ریز نمرات مقطع مذکور الزامی است .

توجه: دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1400  فارغ التحصیل شده اند لازم است "فرم مخصوص معدل و تعداد واحدهای گذرانده دانشجویان سال آخر" مندرج در دفترچه شماره 1را تکمیل و به مهر و امضای دانشگاه مربوطه رسانده و  همراه با سایر مدارک ارائه نمایند(دریافت فرم تعداد واحد گذرانده دانشجویان)

• 6 قطعه عکس پرسنلی 4*3 با زمینه سفید
  •  کپی تمامی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  •  کپی کارت پایان خدمت یا معافیت

توجه :مشمولین نظام وظیفه موظفند بلافاصله و حداکثر تا یک ماه بعد از ثبت نام نهایی در موسسه برخط  ، برای دریافت فرم نظام وظیفه (جهت معافیت تحصیلی) به همراه یک قطعه عکس 4*3 به کارشناسان آموزشی گروه خود مراجعه نمایند.

معرفی کامل دوره های آموزشی:

شما می توانید پاسخ سوالات خود را از طریق:

و یا تماس با نشانی های ذیل دریافت نمایید:

((لینک ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی))

ترجیحا با فایرفاکس وارد شوید

اداره خدمات آموزشی موسسه آموزش عالی برخط