ارائه نسخه های خطی فارسی توسط دانشگاه پنسیلوانیای امریکا

کتابخانه دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا در قالب پروژه «نسخ خطی جهان اسلام» نسخه دیجیتالی بیش از 500 نسخه خطی و 827 نقاشی از جهان اسلام را به رایگان در شبکه اینترنت قرار داده است. این کتابخانه در این باره می‌نویسد: «ارائه این نسخه‌ها در کنار هم پهنه وسیعی از میراث فکری و فرهنگی شکوفایی سرزمین‌های مسلمان از قرن یازدهم تا نوزدهم میلادی در زمینه‌هایی شامل ریاضیات، طالع بینی، تاریخ، حقوق، ادبیات، همچنین قرآن و حدیث را نشان می‌دهد. بخش عمده این مجموعه شامل نسخه‌های خطی به زبان عربی و فارسی است و همراه با نمونه هایی از قبطی، سامری، سریانی، ترکی و بربر ارائه شده‌اند. شرکای اصلی این پروژه دانشگاه کلمبیا، کتابخانه آزاد فیلادلفیا و دانشگاه پنسیلوانیا است که با کمک‌های چشمگیری از کالج برایان ماور و کالج هاورفورد تهیه شده است».

👈 برای استفاده رایگان از این نسخه‌های خطی می‌توانید به کانال "یادداشت های لفته منصوری" به نشانی زیر مراجعه بفرمایید:

• تاریخ انتشار : 1399/02/24