20 استارت آپ موفق جهان را بشناسید

از داخل پارکینگ، در اتاق کوچک یک خانه و حتی از خوابگاه دانشجویی. شاید هیچ کس نتواند فکرش را بکند که ایده های شکل گرفته از همین جاها حالا تبدیل به شرکت های غولی در جهان شده اند که دست برتر را در بازار دارند. این شرکت ها حالا ساختمان های بزرگ و هزاران کارمند دارند، اما همه چیز آنها از یک ایده، فکر و خلاقیت در جایی کوچک شروع شد. آنها استارت کار را زدند و با پشتکار به نقطه کنونی رسیدند.

بزرگ ترین کمپانی های حوزه فناوری و تکنولوژی که حالا در دره سیلیکون هر روز به توسعه کسب و کار خود می اندیشند، رکورد های بی سابقه ای در سرعت رشد درآمد به ثبت رسانده اند. در اعلام ارزش و درآمد این شرکت ها، B به معنی بیلیون یا میلیارد و M به معنی میلیون است.
دراین صفحه برآنیم تا موفق ترین و برترین استارت آپ های جهان را به شما معرفی کنیم با توجه به این که 20 صفحه تهیه شده است و یکجا از حوصله خواننده خارج است هرهفته یکی را به شما دانشجویان گرامی معرفی خواهیم کرد امید که مورد استفاده قرار گیرد.

1. اپل Apple

در ابتدا به خاطر ایده بنیانگذارانش برای یک رابط کاربری گرافیکی آسان شکل گرفت. این رابط کاربری به افراد مسن هم اجازه می داد که از رایانه های شخصی استفاده کنند. ایده آنها از پارکینگ خانه جابز خیلی سریع مورد توجه قرار گرفت.

بنیانگذار: استیو وزنیاک و استیو جابز

تاسیس: 1976