اطلاعیه شماره 4 صندوق رفاه دانشجویی

به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که موفق به تشکیل پرونده فیزیکی در موسسه نشده اند می رساند .نظربه این که زمان اعلام شده از سوی معاونت فرهنگی وامور دانشجویی در اطلاعیه شماره 3 به پایان رسیده است و دیگر این زمان تمدید نخواهد شد بنابراین به دلیل محدودیت، تنها افرادی در لیست ثبت نام درخواست وام وزارت قرار خواهند گرفت که موفق به تشکیل پرونده فیزیکی در موسسه شده باشند و سایر دانشجویان در اولویت درخواست کنندگان  نیمه سال تحصیلی 97-96 قرار نخواهند گرفت.

یادآوری :

1.  تکمیل مراحل ثبت نام در سامانه برای ترم های بعدی نیز مفید و قابل استفاده خواهد بود و نیاز به ثبت نام مجدد نداشته و تنها لازم است پرونده فیزیکی در موسسه تشکیل شود ولی درترم جاری دراولویت درخواست از صندوق رفاه دانشجویی قرار نخواهند گرفت.

2.  ثبت نام و تشکیل پرونده فیزیکی در موسسه  به منزله دریافت قطعی وام نخواهد بود، هنوز ازسوی صندوق رفاه دانشجویی هیچگونه وامی اختصاص داده نشده است و قرار است از 25 فروردین 1397 سامانه فعال شود.

معاونت فرهنگی و امور دانشجویی

• نویسنده : معاونت فرهنگی و امور دانشجویی