ثبت نام پذیرفته شدگان 97

به نام خداوند دانا و حکیم

اطلاعیه راهنمای گام به گام ثبت نام پذیرفته شدگان  نیمسال اول                                                     اعتبار مدرک موسسات غیر انتفاعی مجازی

سال تحصیلی98-1397 موسسه آموزش عالی برخط

با سلام

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 1397 و آرزوی موفقیت برای شما پذیرفته شدگان محترم و ابراز خوشنودی از اینکه موسسه آموزش عالی برخط  را به عنوان محل تحصیل دوره تحصیلات تکمیلی خود انتخاب نموده اید، راهنمای گام به گام ثبت نام در این موسسه به شرح ذیل به اطلاع می رسد.

اداره آموزش موسسه

ثبت نام پذیرفته شدگان سال تحصیلی  98-1397

به صورت الکترونیکی (غیر حضوری) از طریق سایت موسسه خواهد بود .

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 3-33917884  061تماس حاصل فرمایند.

مراحل ثبت نام

به اطلاع پذیرفته شدگان عزیز می رساند

کلیه فرایند ثبت نام  به صورت الکترونیکی انجام می شود و نیاز به حضور افراد در موسسه نمی باشد.

مرحله اول: ثبت نام الکترونیکی

گام اول : مطالعه مطالب مندرج در سایت

کلیه مطالب مربوط به آشنایی با موسسه، نحوه تحصیل در فضای الکترونیکی، فرایند و ابزارهای موجود تحصیلی و دوره های آموزشی در بخشهای مختلف سایت دانشگاه قابل مشاهده می باشد،

معرفی کامل دوره های آموزشی:

گام دوم : ورود به سامانه و تکمیل فرم ثبت نام الکترونیکی

ثبت نام الکترونیکی از مورخ  97/6/17 و از طریق سامانه ثبت نام الکترونیکی در دسترس شما قرار خواهد گرفت.که با استفاده از کد داوطلبی و کدملی نسبت به ورود و  تکمیل اطلاعات خود در سیستم ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایید.

پذیرفته شدگان برای ورود به سامانه باید گزینه دانشجوی پذیرفته شده می باشم را در صفحه ورود فعال نمائید . مانند تصویر پیوستی

بعد از ورود به سامانه از منوی

سیستم جامع مدیریت آموزش

واحد تعاریف

پذیرفته شدگان

تکمیل ثبت نام پذیرفته شدگان

را کلیک نمائید تا فرم برای شما باز گردد و آیتم های لازم را تکمیل و یا ویرایش نمائید . مطابق عکس زیر باکس های قابل ویرایش را تکمیل کنید . شماره دانشجویی شما در فرم ذیل مشخص شده است . نسبت به یادداشت آن اقدام بفرمائید. تا بعد از تایید اطلاعات ارسالی شما توسط مدیر سامانه بتوانید با این شماره بعنوان نام کاربری وارد پروفایل دانشجویی خود بشوید.

و مدارک لازم را از انتهای فرم گزینه تکمیل پرونده الکترونیک  را کلیک تا فرم مربوطه را مشاهده و مدارک خواسته شده را بارگذاری نمائید.

فرم تکمیل پرونده الکترونیک

مدارک لازم جهت بارگزاری در سامانه ثبت نام الکترونیکی:کلیه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام الکترونیکی به شرح زیر میباشد:

• تصویر عکس پرسنلی 4*3
  • تصویر کارت ملی هر دو طرف
  • تصویر کلیه صفحات شناسنامه
  • تصویر کارت پایان خدمت ( ویژه آقایان)
  • تصویر مدرک تحصیلی یا گواهی موقت مقطع دوره کارشناسی (در صورت آماده نبودن گواهی موقت، فرم معدل فارغ التحصیلی مهر و امضا شده توسط دانشگاه دوره کارشناسی و یاگواهی مبنی بر اعلام فارغ التحصیلی از دانشگاه مربوطه(دریافت فرم معدل) . در صورت قید نشدن معدل در مدرک کارشناسی ریزنمرات هم بصورت مجزا  به ایمیل موسسه ارسال شود)
  • تصویر مدرک تحصیلی دوره کاردانی ،در صورت ناپیوسته بودن دوره کارشناسی (در صورت قید نشدن معدل در مدرک کاردانی، ریز نمرات به ایمیل موسسه ارسال شود).
  • آندسته از پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 31/6/1397 فارغ التحصیل می شوند باید فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر را تکمیل و اصل امضا شده و دارای اثر انگشت را به آدرس پستی موسسه ارسال نمایند. ( دریافت فرم )

تذکر مهم: پذیرفته شدگان گرامی دقت فرمایند که پس از تکمیل فرم ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک در بخش الصاق مدارک ، فرم تکمیل اطلاعات را ثبت نمائید تا کارشناس  سامانه بعد از بررسی و تایید اطلاعات شما ، شماره دانشجویی که در فرم اطلاعات  قید شده است را فعال می نماید و توسط پیامک به شما اطلاع داده می شود  تا بتوانید با کاربری دانشجو وارد پروفایل خود شوید و انتخاب واحد خود را طبق برنامه موجود در تقویم آموزشی انجام دهید .

گام سوم : پرداخت شهریه

بعد از تایید شدن اطلاعات و فعال شدن شماره دانشجویی باید با شماره دانشجویی بعنوان نام کاربری و شماره ملی بعنوان رمز ورود به پروفایل خود وارد شوید و از منوی سیستم جامع مدیریت آموزش - حسابداری آموزشی – گزینه پرداخت اینترنتی  اقدام به پرداخت مبلغ  10/000/000 ریال بابت پیش پرداخت ثبت نام ترم اول  نمائید .

توجه : تکمیل ثبت نام و اجازه انتخاب واحد منوط به پرداخت اینترنتی شهریه و دریافت شناسه پرداخت از سامانه پرداخت اینترنتی می باشد.

کلیه مراحل ثبت نام با پست الکترونیکی شما انجام خواهد شد، لطفا هنگام تکمیل فرم از پست الکترونیکی(email) و شماره تلفن همراه معتبر و شخصی استفاده نمایید.

مرحله دوم : ارائه اصل  مدارک

اصل مدارک خواسته شده را به هنگام مراجعه جهت امتحانات نیمسال اول سال جاری  ( میانترم یا پایان ترم) را باید به اداره آموزش موسسه تحویل داد تا نامه استعلام مدرک کارشناسی و کاردانی توسط موسسه تهیه و ارسال گردد.

• اصل دانشنامه یا گواهی موقت یاکپی برابر اصل دانشنامه مقطع کارشناسی ( در صورت آماده نبودن گواهی موقت، فرم معدل فارغ التحصیلی مهر و امضا شده توسط دانشگاه دوره کارشناسی و یاگواهی مبنی بر اعلام فارغ التحصیلی از دانشگاه مربوطه)
  • دانشجویانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته هستند می بایستی اصل دانشنامه گواهی موقت یا  اصل دانشنامه مقطع کاردانی خودکه معدل در ان قید شده باشد را نیز ارائه نمایند لازم به ذکر است در صورت عدم قید معدل در مدرک دوره کاردانی ارائه ریز نمرات مقطع مذکور الزامی است .

توجه: دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-1396  فارغ التحصیل شده اند لازم است "فرم مخصوص معدل و تعداد واحدهای گذرانده دانشجویان سال آخر" مندرج در دفترچه شماره 1را تکمیل و به مهر و امضای دانشگاه مربوطه رسانده و  همراه با سایر مدارک ارائه نمایند

• 6 قطعه عکس پرسنلی 4*3 با زمینه سفید
  • اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه
  • اصل و کپی کارت ملی (پشت و رو)
  • اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت (پشت و رو)***

توجه :مشمولین نظام وظیفه موظفند بلافاصله و حداکثرتا پایان آذر ماه ، برای دریافت فرم نظام وظیفه (جهت معافیت تحصیلی) به همراه یک قطعه عکس 4*3 به کارشناسان اموزشی گروه خود مراجعه نمایند.

گام سوم : مشاوره و پاسخگویی به سوالات

شما می توانید پاسخ سوالات خود را از طریق:

• عضویت در کانال تلگرامی  https://t.me/barkhatuniversity
  • مراجعه به بخش پرسشهای متداول -راهنما و آئین نامه ها
  • ارائه نظرات در ذیل اخبار
  • تلفن مستقیم 06133917883-4

و یا تماس با نشانی های ذیل دریافت نمایید:

((لینک ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی))

• تاریخ انتشار : 1397/06/24