| |

پیام ریاست دانشگاه

ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به اساتید ارجمند،همکاران گرامی و دانشجویان عزیز،مقدم دانشجویان جدید الورود دانشگاه برخط را گرامی می دارم و آرزوی توفیق روز افزون را برای این عزیزان از خداوند متعال خواستارم .

مؤسسه آموزش عالی غیر دولتی برخط درسال  1387 با تشکیل هیأت مؤسس خود و تعیین مأموریت، چشم‌انداز و اهداف مشخص پا به صحنه آموزش عالی ایران نهاد. مجوز اصولی تأسیس مؤسسه آموزش عالی غیر دولتی برخط مبتنی بر آموزش الکترونیکی در سال1393 و مجوز قطعی فعالیت در 1394 از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت گردید.

آموزش عالی در ایران نیاز به انعطاف‌پذیری و قابلیت به‌روز شدن سریع داشته تا ظرفیت ارائه فارغ‌التحصیلانی توانمند و خلاق را دارا گردد. دانشگاه برخط با هدف فراهم آوردن امکانات آموزشی دانشگاهی با بهره گیری از فناوریهای نوین برای کلیه علاقه‌مندان تأسیس شده و در نظر دارد در راستای تأمین نیازمندی‌های حرفه‌ای جامعه با عنایت به چشم‌انداز کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در توسعه کشور اقدام نماید. روش‌های مدرن ارائه خدمات آموزشی و رویکردهای جدید یادگیری عامل تضمین کننده تربیت نیروهای کارآمد و سرمایه انسانی خلاق برای جامعه خواهد بود

محوریت فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه‌های آموزشی دانشگاه برخط و کاربرد این فناوری‌ها در ارائه خدمات آموزشی دانشگاه همراه با پیاده‌سازی نگرش‌های جدید آموزشی، دانشگاه برخط را قادر خواهد ساخت، مدیران با دانش و فناورانی حرفه ای جهت رقابت در بازارهای کار ملی و جهانی  را تربیت نماید.

فعالیت‌های آموزشی دانشگاه برخط در مقطع تحصیلات تکمیلی حوزه های فنی ومهندسی بوده و با ارائه برنامه دو ساله کارشناسی‌ارشد در حوزه فناوری اطلاعات ( 1- شبکه های کامپیوتری 2- تجارت الکترونیک ) به عنوان حوزه تخصصی برخط آغاز شده است. برنامه توسعه دانشگاه، با مشارکت دانشگاه‌های معتبر خارجی انجام خواهد شد. به علاوه، آموزشهای رسمی منتهی به مدرک تحصیلی، آموزش‌های آزاد میان مدت و کوتاه مدت و فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه تماماَ در رابطه با نیازمندی‌های حرفه‌ای با رویکرد خاص فناوری اطلاعات و ارتباطات در توسعه همه جانبه کشور قرار خواهد گرفت.

• نویسنده : مدیر سیستم
  • تاریخ انتشار : 1394/07/01